スポンサーリンク

'ダメダメダメ!' – 英国のハイストリート寿司のトップシェフは何をしていますか?

世界各地の魅惑的な場所で17年間にわたり高級日本料理店で働いていた信長の寿司シェフ、林吉輝也さんに同じ寿司をお届けします。彼は現在、ロンドン東部のショーディッチに新しい会場を開設するのを手伝っています。 「機械ではなく、手で寿司を作ることが重要です。

‘No, no, no!’ – What do top Japanese chefs make of Britain’s high-street sushi?
I deliver the same selection of sushi to Nobu’s head sushi chef Teruya Noriyoshi, who has worked for the high-end Japanese restaurant for 17 years in various glamorous locations around the world. He is now helping to set up its new venue in Shoreditch, east London. “It’s important to make sushi by hand, not machine.

The Guardian

スポンサーリンク

シェアする

  • このエントリーをはてなブックマークに追加

フォローする